Gelene gidene, üyelere “Düğün salonunu biz işletiyoruz. Odamızın geliri artıyor” diyordu…
Düğün salonunu
kim işletiyormuş!
Her platformda Şoförler ve Otomobilciler Odası Düğün Salonunu oda olarak kendilerinin işlettiğini söyleyen Başkan Niyazi Özçelik’in doğru bilgi vermediği ortaya çıktı. Salonu şarkıcıya kiraya vermişler!
HABER: Şükrü AĞIRMAN
Yolsuzluklardan arındırma vaadi
Daha önce 4 kez Antalya Şoförler ve Otomobilciler Odası başkan adayı olan Niyazi Özçelik, başkan Mehmet Ali Alkan tutuklu olduğu dönemde yapılan olağanüstü seçim sonrası düşük bir oy farkıyla yeni oda başkanı seçilmişti. Birkaç ay önceki seçim döneminde çok sayıda yolsuzluk iddiasında bulunan, göreve gelir gelmez odayı yolsuzluklardan arındıracağı iddiasıyla görevi teslim alan Özçelik; hemen her platformda üyelerine; ciddi gelir getiren odaya ait düğün salonu ve taksimetre işlerini de kendilerinin işleteceğini, gelir elde ederek odanın borçlarını ödeyeceklerini duyurmuştu.
‘Salonu biz işletiyoruz’ diyordu
Hatta 4 Aralık 2019 günü odanın sosyal medyada facebook hesabından yapılan paylaşımlarında Niyazi Özçelik ve düğün salonu çalışanlarının birlikte fotoğrafı paylaşılarak altına da “Yeni dönemde Şoförler Odası düğün salonumuz odamız bünyesinde hizmet vermeye başlamıştır. Tüm üyelerimize hayırlı olsun” yazıldı. Ayrıca Niyazi Özçelik de facebook hesabından yaptığı 13 Ocak 2020 tarihli paylaşımda “Şoförler Odası düğün salonumuzda meşhur Hilmi Öğüt ve Küçük Hüseyin’le düğünlerimizi yapmaya başladık. Tüm esnafımıza ve Antalya halkına hayırlı uğurlu olsun” diye yazdı.
Önce inkâr etti
Ancak odanın düğün salonunda şarkı söyleyecek sanatçı iki sanatçıdan biri olan Hilmi Öğüt’ün 9 Ocak 2020 günü kendi ismine vergi levhası çıkartarak düğün salonunu işletmeye başladığı ortaya çıktı. Odanın düğün salonunun kaç liraya ve hangi şartlarda kiraya verildiği ise bilinmiyor. Düğün salonunu kendi işleteceklerine dair defalarca sözler veren Niyazi Özçelik ise salonu kimin işlettiği soruları üzerine “Oda yönetimi olarak, oda olarak biz işletiyoruz” ısrarında bulundu. Yanıltıcı beyanlarda bulunan Özçelik ancak ısrarlı sorular ve vergi levhasının varlığının hatırlatılması üzerine “Biz kiralamayı daha uygun bulduk” sözleriyle yetindi. Özçelik’in odanın düğün salonunu bir şahsa kiraladığı bilgisini üyelerden ve halktan neden gizlemeye çalıştığı ise bilinmiyor.
YORUM EKLE